Новини

„Заводски строежи ПС“ спечели 2 приза в регионалния конкурс „Сграда на годината“

Кооперацията спечели и отличието за „Сграда на публиката“ след проведено онлайн гласуване на сайта на областното представителство на Камарата на строителите в България.

Наградите в регионалния конкурс за „Сграда на годината“, който се провежда под егидата на Камарата на строителите в България и Регионалната колегия на строителите в гр. Пазарджик бяха раздадени на официална церемония в гр.Пазарджик във вторник.

Това е поредно отличие за сграда построена от „Заводски строежи ПС“ в регионален и национален мащаб. Фирмата печели престижния приз „Строител на годината“ на регионалните строителни камари в община Пазарджик – КАБ, КИИП и КСБ през 2015г. Тогава тя е отличена и с награда за „Сграда на годината“ за новоизградените вили за настаняване в местността „Дъното“ на брега на яз. Батак.

Регионалният конкурс „Сграда на годината“ се организира от 2008 година, по идея на областния управителен съвет на КСБ ОП – Пазарджик. Оттогава досега фирма „Заводски строежи ПС“ ЕАД печели награди в няколко категории.

Луксозната жилищна кооперация на ул. „Каймак чалан“ в Пазарджик е разположена в центъра на града. Архитект на зданието е Николай Младенов. Конструкцията е монолитна, скелетно-безгредова съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите. Сградата е с модерна визия, съчетаваща фасада от силиконова мазилка и парапети от ковано желязо със стилен дизайн. Има 4 надземни етажа с разгъната застроена площ от 1666,37 кв.м. Апартаментите в нея с подземи гаражи са 11 на брой, като на всеки етаж са разположени по три апартамента, а на последния два. Жилищата на последния етаж предоставят просторни панорамни тераси.

Източник:  www.24chasa.bg

 

ОФИС АДРЕС

HomeLand офис:

гр. Пазарджик 4400,

ул. "Георги Машев" No 3

© 2016 HomeLand. Designed 1AdWeb.Com

ЗА ВРЪЗKА С НАС

Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Мобилен: +359 988 72 53 95

Мобилен: +359 898 83 09 37

Стационар: +359 34 99 34 74